Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Sous Vide

( ilość produktów: 12 )

Sous-vide to technologia gastronomiczna polegająca na gotowaniu warzyw, ryb lub mięsa z wykorzystaniem próżni. Dzięki niej potrawy zachowują naturalny smak i aromat. Metoda ta w skrócie polega na zamknięciu dania w woreczku, zagotowaniu go i umieszczeniu natychmiast w kąpieli wodnej z lodem oraz na późniejszym zamrożeniu. Aby móc wykonać te czynności w wygodny sposób, warto zaopatrzyć się w urządzenia przeznaczone do gotowania sous-vide. Nasza oferta to sprzęt kuchenny pozwalający na zapakowanie, zagotowanie i schłodzenie przygotowanych potraw.

W SmartGAST znajdziesz cyrkulatory umożliwiające gotowanie w dokładnie określonej temperaturze. Dzięki nim można gotować przez wiele godzin potrawy zamknięte w woreczkach próżniowych i to cały czas w dokładnie tej samej temperaturze. Metoda sous-vide pozwala na dłuższe przechowywanie zamrożonych posiłków, które po zagrzaniu są równie smaczne i aromatyczne jak w chwili przygotowania. Dania przyrządzane tą metodą zachowują wszystkie niezbędne składniki odżywcze.

Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby lepiej dopasować naszą ofertę oraz zawartość strony do Twoich potrzeb. Dowiedz się więcej w naszym komunikacie dotyczącym zmian (RODO). Strona korzysta także z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel