Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Piece przelotowe

( ilość produktów: 6 )

Piece przelotowe przydadzą się wszędzie tam, gdzie chcesz dostarczać na bieżąco duże ilości pieczonych produktów. Pizzerie, restauracje lub cukiernie serwują swoim klientom wypiekane na miejscu pieczywo, potrawy lub słodkości, dlatego najczęściej stosują nowoczesne rozwiązanie, jakim jest piec przelotowy. Nasza oferta to modele marki Moretti Forni oraz Hendi charakteryzujące się doskonałą jakością i funkcjonalnością, dzięki nim seryjne i ciągłe pieczenie jest zdecydowanie łatwiejsze niż przy korzystaniu z tradycyjnych pieców piekarniczych lub cukierniczych.

Innowacyjność pieców przelotowych polega na tym, że po ustawieniu czasu pieczenia oraz temperatury dolnej i górnej piec właściwie sam zajmuje się pracą. Nowoczesne sposoby sterowania temperaturami w komorach urządzenia sprawiają, że nie ma potrzeby sięgania w głąb pieca w trakcie pieczenia. Sprzęt wyposażony jest w blaty dostawcze, na których układa się pizzę lub surowe ciasto na chleb, bułki itp. To pozwala na optymalizację czasu pracy i redukcję kosztów pieczenia.

Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby lepiej dopasować naszą ofertę oraz zawartość strony do Twoich potrzeb. Dowiedz się więcej w naszym komunikacie dotyczącym zmian (RODO). Strona korzysta także z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel