Wałki do ciasta
( ilość produktów: 6 )Prezentowane w tej kategorii wałki do ciasta to bardzo praktyczne akcesoria, które powinny znaleźć się na wyposażeniu piekarni, restauracji oraz cukierni. Tego rodzaju elementy znakomicie sprawdzają się podczas przygotowania ciast drożdżowych, kruchych czy francuskich. Można je wykorzystać podczas przyrządzania słodkich wypieków, a także dań serwowanych na słono, np. pierogów, makaronu czy pizzy. Wszystkie modele są łatwe i wygodne w użyciu. Pozwalają na precyzyjne i równomierne rozwałkowanie ciasta na pożądaną grubość. Oferujemy modele różniące się długością i materiałem wykonania. Wśród nich można wymienić drewno lub polietylen. Wszystkie surowce są trwałe i odporne na uszkodzenia, a także są dostosowane do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Ponadto łączy je wysoka jakość i staranność wykonania oraz atrakcyjna cena. Zapraszamy do zakupu jeszcze dziś i złożenia zamówienia w naszym sklepie, w którym gwarantujemy bezpieczną formę płatności oraz szybką dostawę. W razie pytań związanych z oferowanym asortymentem zachęcamy do kontaktu.