Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Wilki / maszynki do mięsa

( ilość produktów: 40 )

Wilki to profesjonalne urządzenia gastronomiczne pozwalające na szybkie przetworzenie dużej ilości mięsa. Za ich pomocą można mielić, siekać i rozdrabniać mięso surowe, zamrożone lub gotowane. Doskonale zastępują one klasyczne maszynki do mięsa czy siekanie nożem. Wilki sprawdzają się w lokalach gastronomicznych, sklepach mięsnych, a także w zakładach zajmujących się przetwórstwem mięsa. Nasza oferta obejmuje sprzęt marek cieszących się zaufaniem oraz dobrą opinią, między innymi Bartscher, Stalgast, Hendi.

Wilki do mięsa wyposażone są w mocne silniki umożliwiające ciągłą pracę, a ich wydajność może wynosić nawet kilkaset kilogramów mięsa na godzinę. Stalowy zestaw tnący składający się z siatki, szarpaka i noży błyskawicznie radzi sobie z dużą ilością mięsa. Urządzenia wyposażone są w kilka prędkości oraz bieg wsteczny pozwalający łatwo wyjąć zaklinowany fragment mięsa. Gardziel i taca załadowcza są łatwe do demontażu, dzięki czemu utrzymanie wilka w czystości nie sprawia żadnych problemów.

Zaufane Opinie IdoSell
4.93 / 5.00 27 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2021-10-10
super
2021-10-18
Towar odpowiedniej jakości
Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby lepiej dopasować naszą ofertę oraz zawartość strony do Twoich potrzeb. Dowiedz się więcej w naszym komunikacie dotyczącym zmian (RODO). Strona korzysta także z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel