Wilki to profesjonalne urządzenia gastronomiczne - maszynki do mielenia mięsa - pozwalające na szybkie przetworzenie dużej ilości mięsa. Za ich pomocą można mielić, siekać i rozdrabniać mięso surowe, zamrożone lub gotowane, nasze maszynki mają wysoką wydajność mielenia, co doskonale przenosi się na oszczędność energii. Doskonale zastępują one klasyczne maszynki do mięsa czy siekanie nożem. Wilki sprawdzają się w lokalach gastronomicznych, sklepach mięsnych, a także w zakładach zajmujących się przetwórstwem mięsa. Nasza oferta obejmuje sprzęt marek cieszących się zaufaniem oraz dobrą opinią, między innymi Bartscher, Stalgast, Hendi.
Maszynka do mięsa
Wilki do mięsa wyposażone są w mocne silniki umożliwiające ciągłą pracę, a ich wydajność może wynosić nawet kilkaset kilogramów mięsa na godzinę. Stalowy zestaw tnący składający się z siatki, szarpaka i noży błyskawicznie radzi sobie z dużą ilością mięsa. Urządzenia wyposażone są w kilka prędkości oraz bieg wsteczny pozwalający łatwo wyjąć zaklinowany fragment mięsa. Gardziel i taca załadowcza są łatwe do demontażu, dzięki czemu utrzymanie wilka w czystości nie sprawia żadnych problemów. Postaw na mięso mielone z własnej maszynki do mielenia mięsa, spraw sobie kotlety mielone ze świeżo mielonego mięsa. Maszynka do mięsa - idealna dla Ciebie w sklepie smartgast.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.