Piły do kości
( ilość produktów: 3 )Piła do kości to niezbędny element wyposażenia zarówno lokali gastronomicznych, jak i zakładów przetwórstwa spożywczego. Dzięki niej można z łatwością poradzić sobie z rozbiorem i porcjowaniem zarówno świeżego, jak i zamrożonego mięsa. Nasza oferta obejmuje piły do kości takich cenionych marek jak Stalgast, YATO Gastro oraz Red Fox. To sprzęt najwyższej jakości gwarantujący wydajną i do tego bezpieczną pracę. Elektryczne piły wyposażone są w silniki o dużej mocy, które pozwolą bez trudu przecinać nawet grube kości czy kawałki zamrożonego mięsa.
Dostępne w naszym sklepie piły do kości mają systemy bezpieczeństwa, dzięki którym można je błyskawicznie wyłączyć przy użyciu jednego guzika. Możliwość regulacji grubości ciętego mięsa pozwala na porcjowanie go na kawałki o wybranej wielkości. Wszystkie elementy pił do kości, które mają bezpośredni kontakt z mięsem, są wykonane ze stali nierdzewnej. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia w czasie pracy. Zapraszamy do zapoznania się z całym naszym asortymentem.